Fitness- og holdtræning

Fitnesscenter

Velkommen til vores spritnye, topmoderne fitnesscenter i Køge Nord Sport Center, officielt åbnet den 1. februar 2023. Spredt over mere end 100 kvm byder vores lyse træningslokaler, velkommen til en verden af fitness og velvære, hvor du kan styrke krop og sind. Udstyret med de nyeste maskiner tilbyder vi et omfattende udvalg af muligheder for både styrketræning og kredsløbstræning.

For dem, der ønsker at forbedre deres kondition, står vores løbebånd, crosstrainere, trappemaskine, romaskine og kondicykler klar til at udfordre og forbedre dit kredsløb. Styrketræningsentusiaster vil finde alt, hvad hjertet begærer, fra avancerede styrkemaskiner og kabelstationer til et bredt udvalg af frivægte, håndvægte op til 30 kg, kettlebells og powerbands – alt sammen designet til at maksimere din træning og give mulighed for at træne alle muskler i hele kroppen.

Vores dedikerede team af er altid klar til at tilbyde dig velkommen i KNSC Fitness. Vi kan desværre ikke på nuværende tidspunkt tilbyde vejledning eller skræddersyede træningsprogrammer. Men uanset om du er nybegynder eller en erfaren i vores fitnesscenter, kan maskinerne i centeret sikre en effektiv træning af alle muskelgrupper. 
Vi arbejder for at skabe et inkluderende fællesskab, hvor medlemmer kan føle sig hjemme.

Holdtræningen byder på rigtig mange forskellige hold, hvilket gør det muligt for dig at diversificere din træningsrutine og finde nye måder at blive udfordret på. Vores faciliteter inkluderer også et afslapningsområde i forhallen, hvor du kan hvile efter træning.

I centeret er der adgang til omklædningsrum, så du kan tage en dejlig varmt bad efter træning. Tilknyttet fitnesscenter og holdtræningssalen er der direkte adgang til toiletter. 

Bliv en del af vores fællesskab allerede i dag og tag det første skridt mod et sundere, stærkere dig i de inspirerende omgivelser i Køge Nord Sport Center.

I forbindelse med fitnesscenter og holdtræningen er der mere end 100 gratis parkeringspladser. Vi tilbyder også adgang til gratis WIFI for alle som kommer i Køge Nord Sport Center.

Holdtræning

Vores holdtræning finder sted i vores interimistiske holdsal, som løbende tilføjes nye elementer. Musikken og gruppedynamikken vil under alle omstændigheder løfte din træningsoplevelse til nye højder. Under kyndig vejledning af vores højt kvalificerede instruktører bliver du guidet gennem effektive og sjove træningsprogrammer, der ikke blot forbedrer din fysiske form, men også styrker dit mentale velvære. Træningen tilpasses niveauet på deltagerne, så alle kan være med.

Priser

Fitnesscenter: kr. 199,- pr. måned

Juniorfitness (ifølge med en forælder/værge): kr. 99,- 
pr. måned

Holdtræning: kr. 249,- pr. måned – 

Både fitnesscenter og holdtræning: kr. 299,- pr. måned

Klipkort til holdtræning – 10 klip: kr. 300,-
Klipkort til holdtræning – 20 klip: kr. 500,-

Man binder sig for løbende måned + 30 dage.

Oprettelsesgebyr: kr. 199,-

Som medlem tilbydes du en introduktion til fitnessmaskinerne og faciliteterne, som kan aftales ved at kontakt Køge Nord Sport Center på info@knsc.dk eller tlf. 70 60 50 84.

Vigtige informationer

Træning skal ske i indendørs sko, da udendørs sko ikke er tilladt i fitnesscenteret. 

Du har mulighed for at afsætte sin taske, sko og overtøj på reolen i fitnesslokalet.
 

Vi tilbyder fitnessmedlemsskaber for alle fra 11 år og holdtræning fra 15 år. Er du 11-14 år skal du træne med en forælder/værge og er du 15 til 17 år skal du have en værgetilladelse for at starte til fitness. For oprettelse af medlemskab for børn mellem 11 og 17 år, skal du sende en mail til info@knsc.dk, hvor efter du vil modtage yderligere informationer. Vær desuden opmærksom på at unge mellem 15 og 17 år, skal have introduktionstime til fitnesscentret inden første træning kan påbegyndes. Det er gratis og kan bookes via mail.